Containerdiensten: verhuur afvalcontainers, plaatsing containers & laadwerk als all-in-1 service

Afvalcontainer huren en laten plaatsen zodat je vuil, puin of grond in de container kwijt kan? Informeer naar de all-in containerdienst van Warrot uit Dendermonde!

Afvalcontainers

Zelf een klus klaren in het huis of de tuin geeft veel voldoening en bespaart soms heel wat  geld. Sommige werken zijn bovendien vrij eenvoudig uit te voeren omdat ze op de eerste plaats mankracht vragen in plaats van vakkennis. Denk daarbij aan de afbraak van een tuinhuis, schutting of aanbouw. Het enige probleem daarbij is natuurlijk al het afval dat ontstaat. Een afvalcontainer laten plaatsen kan de oplossing bieden!

Containerservice Dendermonde

Zelf heeft u geen tijd (of zin) om de gehuurde container te vullen en u kan niet rekenen op gemotiveerde neefjes die een handje toesteken? Geen probleem, met de containerservice van Warrot uit Dendermonde kies je voor alles in 1:

  • de huur
  • de plaatsing
  • het vullen / laden van de container

Leegmaken / opkuiswoning

Ook voor het leegmaken van een woning en het opruimen van achtergelaten afval kunnen zowel particulieren als bedrijven de diensten van Warrot inschakelen. Meer weten over de betaalbare en flexibele huisontruiming? » gratis informatie aanvragen

Containerverhuur

Wij verhuren tal van afvalcontainers in verschillende formaten en voor verschillende fracties zoals: steenpuin, groot vuil en hout.

Onder ons gamma aan afvalcontainers:

  • afvalcontainer 6m³
  • afvalcontainer 8 à 10 m³
  • afvalcontainer 10 m³
  • afvalcontainer 20 à 25 m³
  • afvalcontainer 40 m³
Dankzij ons uitgebreid aanbod zijn er ook exemplaren bij die perfect te gebruiken zijn in kleinere ruimtes. Wij verhuren al onze containers zowel op korte als lange termijn. Vraag vandaag nog inlichtingen en onze scherpe voorwaarden!

Containergebruik & sorteren van afval

Toch is er een aandachtpunt. Sorteer het afval zoals afgesproken en aangegeven.

Zo mogen er bijvoorbeeld geen verfpotten of eternitplaten tussen het afval zitten. Als dat toch zo is dan moeten wij extra kosten aanrekenen. Als u echter juist sorteert, en dat is niet moeilijk, dan zal u zien dat uw werf er op korte tijd helemaal anders uitziet!

Verhuur van stortkokers (bouwafval)

Kunststof stortkoker voor het veilig afvoeren van uw bouwpuin en dakmaterialen van meerdere verdiepingen. Door het instelbare kettingsysteem kunt u de koker onder grote hoeken plaatsen waardoor elke locatie bereikbaar is.

Verhuur container-beschermingsmatten

Bescheringsmatten dienen om containers op te zetten, waardoor de ondergrond beschermd wordt.

Dient de container geplaatst te worden op een oprit die u extra wenst te beschermen
kunnen wij beschermingsmatten aanbieden om de containers erop te plaatsen.

Offerte container (verhuur + plaatsing)

Indien u ons wilt bereiken of een offerte wenst, kan dit via onze contactpagina.

Andere diensten

ontstoppingsdienst - all-in-1 containerdienst - verhuur afvalcontainers - verhuur stortkokers (bouw) - verhuur conainermatten - grond- & graafwerken minigraver / graafmachine - gratis levering aanvulgrond - opsporing geurhinder / stank - opkuis inboedel woning / bedrijf / kantoor - afvoeren van afval, puin & gruis - diverse klussen & karweien