Overige diensten

Grondleveringen

Gratis leveren van aanvulaarde.

» contacteer Warrot voor meer info m.b.t. aanvulgrond.

Geuropsporing

Hebt u last van onaangename geuren, afkomstig van afvoerleidingen? Een barst in een buis, een slechte aansluiting van een sanitair toestel of een constructiefout in de riolering kan de aanleiding zijn voor vervelende rioolgeur in je woning.

Met onze geurdetector is het mogelijk om de oorzaak op te sporen en te deze perfect lokaliseren. Hiervoor gebruiken we een rookgenerator.

 

Kleine graafwerken

Hebt u in uw tuin graafwerken die te zwaar zijn om manueel uit te voeren? Wij beschikken over een minigraver en een graafmachine om al uw keinere graafwerken uit te voeren. Denk daarbij aan:
  • uitgraven van grond voor een vijver, zwembad, ...
  • opruimen van bouwafval (+ verhuur afvalcontainer)
  • afgraven van uw tuin (voor plaatsen van waterput)
  • uitgraven boomwortels (overgebleven na afzagen op stamhoogte)
 

Klusjesdienst

Gaat u verhuizen, of hebt u last van ongedierte, of wilt u gewoon uw huis of tuin laten opruimen? Doe beroep op een ervaren en betaalbaar klusser! De klusjesmannen van Warrot uit Dendermonde ruimen uw huis of tuin graag voor u op. Geen klus is ons te min, wij voeren o.a. onderstaande werken uit
  • sanitairwerk
  • klein laswerk
  • herstellingen allerhande
Indien u ons wilt bereiken of een offerte wenst, kan dit via onze contactpagina.

Andere diensten

ontstoppingsdienst - all-in-1 containerdienst - verhuur afvalcontainers - verhuur stortkokers (bouw) - verhuur conainermatten - grond- & graafwerken minigraver / graafmachine - gratis levering aanvulgrond - opsporing geurhinder / stank - opkuis inboedel woning / bedrijf / kantoor - afvoeren van afval, puin & gruis - diverse klussen & karweien